onsdag 4 februari 2009

Tänkte berätta en liten rolig grej som hände mig och peruken häromdagen. Tidigt i ottan hörde jag sopbilen, hjälp jag har inte satt ut tunnorna vid infarten. Jag drog på mig morgonrocken och for ut genom dörren, väl ute var det kallt om huvudet, shitt, jag glömde peruken. In, slet åt mig hårtussen och krängde den på huvudet på väg ut igen. Mannen jag mötte smilade och tittade lite konstigt på mig. 
- Godmorgon, det var i grevens tid att jag hann, sa jag och log tillbaka. 
När jag kom in igen sprang jag förbi spegeln ... oj då, vad var det för något som kom där?
Jag hade peruken på sniskan, BAK och FRAM.

4 kommentarer:

Helena Sjögren sa...

Ja vad kan man säga ??!
Shit happens eller jag bjuder på den kanske passar ?!!
Ögon i nacken har man ju hört talas om men kanske inte luggen i nacken ;)

Bella sa...

Vet du vad...när jag började läsa trodde jag du fick med den i soporna och att du hade något helt annat på huvudet...så bak och fram...var ju mycket bättre men som man säger...allt är relativt!
Kram,
Bella

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej!
Tack för ditt besök inne hos mej! Här har jag inte varit förut, men jag ser att du är ganska ny som bloggare, så välkommen in i bloggvärlden!
Ser vad du har gått igenom, och beundrar din styrka... Att skriva så om peruken... härligt!
Kram
Marie

Annas infall sa...

Ja... jag vet en gubbe som sparade sitt hår bak i nacken. För att han skulle kunna kamma över flinten. Han sprejade sina nackhår stelt, tills det låg på plats. När han stod vid trafikljusen i Sunne blåste det en stark bris.....håret öppnade sig som en dörr och blottade den kala skallen. Jag stod bredvid och väntade på grön gubbe...och fnissade lite... Det där med hår är oftast känsligt. Man kan göra tokiga saker ibland.
Jag har åkt till Karlstad med två olika skor... mina barn skämdes över mig.....Håret på sniskan gör väl inget....Kram: Anna