söndag 1 februari 2009

Idag har jag tre hantverkare som sågar, borrar och spikar så att huset står och skakar.Så här såg det ut innan de började. Nu är element med vägg borta, den vita panelen nedriven och garderoben (som knappt syns) till vänster också borta. Så det blir en stor matplats. 

7 kommentarer:

Helena Sjögren sa...

Blir spännande att följa ditt köks projekt ! Synd på den fina panelen bara !

Celias Spetsar sa...

Jo, jag tyckte också det, vi hade ju t.o.m. målat panelen med ny vit fin färg. Lisbeth, som jag skrev om i förra inlägget, hjälpte mig måla, hon höll på att få ett astmaanfall. Det var ju inte meningen att köksrenoveringen skulle bli så omfattande från början... Men det blir pärlspont på köksluckorna. Sen ska jag måla takpanelen vit.

Annas infall sa...

Hej hittade din fina blogg. Jag gillar änglar, jag har målat en bängel... kanske ska lägga in den på min blogg. Jag måste medge att jag tycker om när de har personlighet. Fina foton oxå. Det är jobbigt med hantverkare i huset...lite stressigt. Jag jobbar som målare...då jag arbetar brukar ingen vara hemma...men annars så jag för inte så mycket oväsen:)

Annas infall sa...

Jag länkar till din sida...
KRAM: Anna

Ann-Catrin sa...

hej vännen!!

vilket härligt besök du fick.. undrebart med gamla vänner så där!!


Ojoj har köksprojekete börjat nu... vad fint det ska bli.. men jag vet det är jobbigt under tiden!!


KRAMAR
Ann-catrin

Bella sa...

Renovering är liksom renovering med allt vad det innebär...det finns bara ett sätt att koma igenom det...fokusera på hur bra det blir när det är färdigt...gissa om jag är ständigt fokuserad??? Vi har renoverat i snart 15år...hjälp!
Skall bli spännande att följa din köksförvandling!
Kram,
Bella

Annas infall sa...

Hej...kul att höra av dig. Nä, tak är inte så kul.Måla max tre plankor i bredd och stryk färdigt på längden...hela plankan. Det är lättast. Annars kan det bli lite fläckigt i taket. Ha det bra//Anna