lördag 4 april 2009


I dag har jag varit med min lille prins på brottartävling i Åstorp. Lite trist att sitta i en sporthall hela dagen när solen sken så grannt där ute, men men vad gör man väl inte för de små liven :-).



Efter mycket vridande, vändande, plockande och tittande så blev det den lilla klassiska varianten. De passade så bra i mina gamla "zinkpottor". 
Idag fick jag sms att Kerstin från Ängelholm hade plockat de första små vitsipporna, hurra det är äntligen VÅR

Häromdagen var jag och besökte min läkare. jag blev sjukskriven ytterligare en månad, men den 2:a maj ska jag börja jobba 25 %. Sista veckan i april tillbringar jag på Lydiagården i Höör för rehabilitering. Det ska bli spännande, jag kommer att träffa andra kvinnor som gått igenom samma grej som jag. 

Vårkramar Linda

2 kommentarer:

Bella sa...

Sol och vår kommer nya men barnen har vi här och nu...så din prioritering idag är helt rätt...tycker jag! Det blev vackert med di blå i zinkhink! Det låter som att du är på bättringsvägen om du så snart får börja arbeta igen...skönt! Håller mina tummar för dig hela tiden skall du veta!
Kram,
Bella

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej vad kul att du tittade in till mig och kommenterade så att jag hittade hit. Snyggt med blå penseér i zinkhinken. Håller med om att det är svårt att välja färg på dessa blommor, man vill ju nästan ha en av varje...
Hoppas du får det bra och trevligt på din rehab och att du känner dig stärkt utav den.
Hit kommer jag gärna igen, kram:)